Bedrijfsfitness ìn Alphen aan den Rijn bij Jawi Sportcentrum

Steeds vaker zien werkgevers het belang in van het aanbieden van bedrijfsfitness aan de werknemer. Steeds meer bedrijven uit Alphen aan den Rijn en omgeving maken daarom gebruik van ons Sportcentrum vlakbij Kerk en Zanen en van onze diensten. Veel lichamelijke klachten zijn eenvoudigweg terug te voeren op het feit dat men te weinig beweegt. Deze lichamelijke klachten kunnen zelfs resulteren in psychische klachten zoals een burn-out.

Fiscaal voordeel

Vanaf 1 januari 2015 geldt de werkkostenregeling voor alle werkgevers. Door deze regeling kunnen bedrijven maximaal 1,5% van het totale fiscale loon (de "vrije ruimte") besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor werknemers, zoals bijv. bedrijfsfitness.

Bent u op zoek naar een sportschool dat met u mee denkt en actief met u wil werken aan een gezondere sport- en bewegingscultuur binnen uw bedrijf? Informeer naar alle mogelijkheden bij Jawi Sportcentrum. Mail naar bedrijf@jawi.nl, vul het blauwe formulier hiernaast in, of bel naar 0172-492962 en vraag naar Carla of Mirjam.

Wij werken samen met Intenz Gezondheidsplan www.intenzgezondheidsplan.nl en Bedrijfsfitness Nederland www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Proefles aanvragen

Interesse in Bedrijfsfitness?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op.

Versturen

Fitnessclub Nederland Jawi Sportcentrum is vanaf 1 oktober Fitnessclub Alphen aan den Rijn