Fit binnen 45 minuten in Alphen aan den Rijn bij Jawi Sportcentrum

Het “Fit binnen 45 minuten” concept: twee unieke circuittrainingen. Beide circuits bestaan uit een combinatie van krachtoefeningen op de luxe Nautilus One krachtapparatuur en diverse cardiotoestellen. Deze unieke manier van trainen zal je stofwisseling doen stijgen. Dit zorgt voor een hoge en langdurige naverbranding (48 tot 72 uur). Bij reguliere beweegprogramma’s stopt deze naverbranding vaak al na 24 uur. 

Expressway Circuit:
Het Expressway Circuit is een speciaal ontwikkeld programma waarmee je in zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk rendement uit je training haalt. De ideale mix van cardio- en krachtoefeningen in een veilige setting beweegt je binnen 45 minuten naar je doelstelling!

Strong Back Circuit:
Het Strong Back Circuit is een veilig en effectief trainingsprogramma waarmee je de rugspieren verstevigd. Daarnaast is het programma aangevuld met andere belangrijke grote spiergroepen die je stofwisseling doen stijgen. Het Strong Back Circuit is er dus niet alleen om je rug te verstevigen, maar kan ook heel goed ingezet worden als variatie op het Expressway Cicuit.
 
Uniek aan ‘Fit binnen 45 minuten’ Circuits:
- Binnen 45 minuten een complete effectieve workout
- Slechts twee keer per week
- Op ieder gewenst moment starten met je training
- Gemakkelijk zelfstandig uit te voeren

Beloning
Maak een afspraak bij de receptie van sportschool Jawi Sportcentrum in Alphen aan den Rijn vlakbij de wijk Kerk en Zanen en ontvang een circuitstempelkaart tijdens je eerste begeleide training en laat deze iedere keer als je hebt gesport op één van beide circuits afstempelen door de instructeur. Is je kaart binnen drie maanden vol, lever deze dan in bij de receptie en ontvang een barkaart ter waarde van € 15,-* Het werkt echt! Het enige wat jij moet doen is twee keer per week het circuit volbrengen.  

* Je kunt één keer gebruik maken van deze stempelactie

Voor wie:

  • Voor iedereen die bij Jawi Sportcentrum sport met een Jawi Club lidmaatschap
  • Leden met een rittenkaart

Je bent van harte welkom. Reserveren is niet nodig (alleen voor de eerste begeleide training).

Interesse in Fit binnen 45 minuten? Vul het blauwe formulier hiernaast in.

Klik hier voor tarieven

Klik hier voor aanmelden

Proefles aanvragen

Fit binnen 45 minuten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op.

Versturen

Fitnessclub Nederland Jawi Sportcentrum is vanaf 1 oktober Fitnessclub Alphen aan den Rijn