Yoga in Alphen aan den Rijn bij Jawi Sportcentrum

Yoga is in Alphen aan den Rijn bij sportschool Jawi Sportcentrum een actieve vorm van Yoga. De houdingen (asana's) worden in een vloeiende bewegingen aan elkaar geschakeld op het ritme van je eigen ademhaling. Je bereikt een mentale toestand waarin je volledig opgaat in de bezigheid. Yoga gaat over de aandacht richten op jezelf en het temmen van je gedachtestroom. Door diep door te blijven ademen, kun je spanningen in je lijf weg laten vloeien waardoor er ruimte komt in zowel je lijf als je geest.

Hatha-Yoga is een toegankelijke Yogavorm gekarakteriseerd door stap voor stap meegenomen te worden en met grote aandacht die er is, in lijn brengen van je lichaam. Met detail en precisie werk je aan het verbeteren van je lichaamshouding.

Yin-Yoga is een vorm van Yoga die zich richt met name op een juiste ontspanning, gericht op het stimuleren van het bindweefsel in het lichaam. Bij deze Yogavorm worden houdingen langer vastgehouden. Je focust hierbij meer op het dieper liggende bindweefsel, je gewrichten en je energiebanen. Je gaat lekker ontspannen het weekend in.

Alle Yoga lessen bij sportschool Jawi Sportcentrum in Alphen aan den Rijn (naast de wijk Kerk en Zanen) zijn voor iedereen toegankelijk.

Voor wie:

  • Voor iedereen die bij Jawi Sportcentrum sport met een Jawi Club lidmaatschap
  • Leden met een rittenkaart

Interesse in Yoga? Vul het blauwe formulier hiernaast in.

Klik hier voor tarieven

Klik hier voor aanmelden

Proefles aanvragen

Interesse in Yoga?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op.

Versturen

Fitnessclub Nederland Jawi Sportcentrum is vanaf 1 oktober Fitnessclub Alphen aan den Rijn