Fysiotherapie bij Jawi Sportcentrum

In sportschool Jawi Sportcentrum is TRIAS Fysiotherapie&Sportrevalidatie  gevestigd. Maak gebruik van hun kennis om klachten rondom bewegen en (sport)blessures te verminderen, te genezen en te voorkomen.

VOOR WIE SPORT EN WIL BLIJVEN SPORTEN!

 

Iedereen begeleiden als een topsporter, dat is voor TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie de weg naar optimaal functioneren in sport, werk en dagelijks leven.

TRIAS staat voor gerichte, intensieve zorg, met een breed behandelprogramma om iedereen letterlijk vooruit te helpen.

TRIAS heeft behandelruimte in Jawi. Het multidisciplinaire team van TRIAS staat voor je klaar zodat je het maximale uit jezelf kunt halen tijdens het sporten. Niet alleen kun je voor behandeling van een klacht of blessure terecht, maar ook om deze te voorkomen.

Thierry van den Oord (06-15416221 of mail thierry@triastotaal.nl) en Mireille le Rutte (mail mireille@triastotaal.nl) zijn werkzaam als fysiotherapeut bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie Jawi.

Je kunt een aantal keren per week, met een (beginnende) klacht of blessure, bij hen terecht op het gratis fysiotherapeutisch inloop sportspreekuur.(maandag en woensdag van 9:30-10:00 uur)

Een afspraak voor behandeling door Thierry of Mireille kun je maken via 030-2660662 of www.triasfysiotherapie.nl/afspraak-maken.

 

TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie Jawi

A.van Leeuwenhoekweg 27b

2408 AL Alphen aan den Rijn

www.triasfysiotherapie.nl

 2017-10-logo TRIAS (consument)

TRIAS zit op de tweede verdieping bij de Circuits ‘Fit binnen 45 minuten’

Direct overstappen > Jawi Sportcentrum biedt de Overstapservice aan!