De trouwe Jawi-gangers Marian en Mecheline

De trouwe Jawi-gangers Marian en Mecheline :: Jawi Sportcentrum Alphen aan den RijnWe zijn al zo’ n 16 of 17 jaar lid van Jawi. Marian nam Mecheline eens mee en sindsdien sporten we regelmatig. Ja wat is regelmatig: 3x per week?! Als het even kan, doen we maandagochtend mee met Spinning (Marian) en het Get Fit Circuit met aansluitend de Core training (Mecheline).

Sinds kort zijn we ook verslingerd geraakt aan de Burn. Nee niet in plaats van, maar gewoon na de voorgenoemde activiteiten. Lekker fanatiek aan de slag onder opzwepende leiding van Natalie.
De volgende ochtend staan we beiden klaar voor de Total Body. Best een pittige Chanou- of Nathalie-les. Daarna doen we mee met de Power Yoga: strek- en balansoefeningen met tot slot een heerlijke ontspanningsoefening (daar doen we het voor). Inge geeft rustig en duidelijke aanwijzingen en wij zetten ons soepel (nou ja soepel, zegt Mecheline) in allerlei yogahoudingen.
Sinds ze wat meer tijd heeft, gaat Marian ook vaak woensdagochtend naar Jawi en doet mee met de Walking-klas, het Get Fit Circuit en de Core. Vindt ze vooral ook heel gezellig.
Donderdag puffen we even uit …… om vrijdag mee te doen met de Running Bootcamp! Heerlijk buiten trainen, in wind, regen, vorst, hitte. Danny haalt het beste uit iedereen, waardoor de training soms letterlijk in het water valt. We vinden dat we het zo gek nog niet doen voor een ruim 50+-er. (lees: bijna 60-er).
Het leuke van dit alles zijn de contacten met sportgenoten. Het sociale element waarderen we zeer. We drinken altijd gezellig een cappuccino na het sporten. We hoeven er niet om te vragen: Diana en Inge weten wat we willen.
Alle instructeurs, instructrices, baliemedewerksters kennen ons bij naam. Dat persoonlijke maakt Jawi Jawi.
We zijn ook altijd in voor nieuwe dingen: de  Bootcamp Specials, een blog schrijven en tijdens de Open Club Event op zondag 14 september zij we gaan kijken of de Krav Maga of de Cross Training iets was. Je moet jezelf tenslotte altijd kunnen verdedigen en variatie maakt het extra spannend.

De trouwe Jawi-gangers,
Marian Bakker en Mecheline Rutjes

Direct overstappen > Jawi Sportcentrum biedt de Overstapservice aan!