POWER SPECIAL: Cross, Kettlebell, Pump, Pavi

POWER SPECIAL: Cross, Kettlebell, Pump, Pavi :: Jawi Sportcentrum Alphen aan den RijnHeb je altijd al eens willen proeven van de verschillende Power-groepslessen bij Jawi Sportcentrum? Op maandag 6 november krijg je de kans om tijdens de Power Special deel te nemen aan een combinatie les van Crossfit, Kettlebell, Pavi én Pump! Wat houden deze trainingen in?

Crossfit: Crossfit is een manier van fitness waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden in één trainingsvorm. Het doel van Crossfit is om fit en gezond te worden. Dit doen we door een intensieve WOD (WorkOut of the Day) waarin alle spieren worden gebruikt.

2017-10-cross-training-strength (002)

Kettlebell: Kettlebell een training waarvan het de kracht, snelheid, coördinatie en core stabiliteit verbetert. Het is een lekkere intervaltraining met een kettlebell als gewicht waarmee je gevarieerde oefeningen doet op opzwepende muziek.

2017-10-Kettlebell

Pump: Pump is een fantastische workout waarbij je op leuke top 40 muziek alle spieren onder handen neemt met behulp van gewichten en halters. De nadruk ligt op krachttraining, maar niet om heel gespierd te worden. Je krijgt er juist een strakker lijf van en je traint het uithoudingsvermogen van je spieren. Je voelt je fitter en sterker.

2016-08-foto Jawi Pump

Pavi ;  is een korte intensieve en vooral leuke training. In sessies van 30 minuten doe je een complete workout en train je je hele lichaam.

pavigym2

DE SPECIAL IS VAN 19.30-21.00 UUR

TWIJFEL NIET LANGER, SCHRIJF JE IN EN WE ZIEN JE MAANDAG 6 NOVEMBER!!

*Deze special is i.p.v. de gebruikelijke lessen vanaf 19.30 uur in de grote zaal.

Zomeractie 2018 Hij is er weer: de Jawi Zomeractie 2018