YIN YOGA LES & KLANKSCHALENMEDITATIE

YIN YOGA LES & KLANKSCHALENMEDITATIE :: Jawi Sportcentrum Alphen aan den RijnVrijdag 25 mei Yin Yoga les & klankschalenmeditatie van 19.00-20.30 uur.

Een 1,5 uur durende yogales onder leiding van Iris en Annemieke, die in het teken van het element vuur zal staan.

Met yin-houdingen voor de hart- en dunne darm meridiaan om je hart te openen, je hart te helen en  acceptatie van jezelf hoe je bent.

Klankschalen hebben een bijzondere helende en meditatieve werking. De trillingen die ze voortbrengen heeft een diepe ontspannende werking op het zenuwstelsel, lichaamsweefsel, bloed, huid en botten enz. De prachtige zuivere klanken brengen je dichter bij jezelf. De trilling kan een innerlijk akkoord aanraken, je opbeuren of tot tranen brengen. Klank heeft een grote invloed op ons gevoelslichaam, ons hartsbewijstzijn waar openheid, moed, stilte en vrijheid heerst.

Na afloop is er thee en kun je nog even nagenieten.

Er zijn matjes aanwezig maar mocht je liever gebruik maken van je eigen mat is dat natuurlijk geen probleem. Verder neem je mee: makkelijk zittende kleding, (evt) yogablokken en een deken.

De les is voor Jawi leden gratis en niet leden zijn (bij voldoende plek) van harte welkom en betalen dan slechts € 5,00.

Inschrijven bij de receptie.

Fitnessclub Nederland Jawi Sportcentrum is vanaf 1 oktober Fitnessclub Alphen aan den Rijn