Fitnessclub Nederland Jawi Sportcentrum is vanaf 1 oktober Fitnessclub Alphen aan den Rijn

Vijf kwartier in ’n uur - één bonk energie: Anneke!

Vijf kwartier in ’n uur - één bonk energie: Anneke! Ze geeft antwoord op vragen die nog gesteld moet worden. Razend snel anticipeert ze op vraag en antwoord, antwoord en vraag. Op een bepaald moment herhaalt zij de vragen en geef ik antwoord. Huh? Stop! Ik stel de vragen en als jij de vragen gaat herhalen zitten we hier morgen nog. Het helpt niet.

Altijd pret met de ROTO's op de Squashbaan!

Altijd pret met de ROTO's op de Squashbaan! Elke dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend zijn Ron en Ton te vinden op Squashbaan 1 bij Jawi. Zij noemen zichzelf de RoTo’s en genieten elke keer weer van de sportfaciliteiten bij Jawi.

Ernst Jan Bos beklimt twee keer Alpe d'HuZes

Ernst Jan Bos beklimt twee keer Alpe d'HuZes 2 juni 2016, 1:45 uur in de nacht. Een bijzonder moment in mijn leven. De dag van Alpe d’HuZes gaat beginnen. Er staat een ontbijt klaar, maar rond die tijd kan ik geen hap door mijn keel krijgen. Dan maar een paar mueslirepen en bananen mee in de tas voor het geval dat.

The return of the Tjuwi!

The return of the Tjuwi! Ja hoor, daar zit ‘ie weer, of hij niet is weggeweest. Ik vraag hem of ik ‘m mag interviewen voor de Jawi blog. Hoewel, ik moet het bijna schreeuwen, want ‘tjuwi-tjuwi’ wat is het druk deze zaterdag bij Jawi.

Angeline. Respect!

Angeline. Respect! Als ik bezweet van het sporten beneden kom voor de zaterdagse koffie met de sportvriendinnen, zit ook Angeline (41) erbij. “Hoi”, zeg ik, “jij ziet er ook goed uit zeg.” En ik flap er gelijk achter aan toe: ”Ik heb je wel eens anders gezien.

Het weekend is pas AAN na Jawi

Het weekend is pas AAN na Jawi Sinds kort moet ik vanwege gezondheidsredenen ergens anders sporten. Je weet wel waar ze met zuurstofprikkers en suikerstaafjes klaar staan vóór en ná het sporten. Tis tijdelijk. Dat wel.

De trouwe Jawi-gangers Marian en Mecheline

De trouwe Jawi-gangers Marian en Mecheline We zijn al zo’ n 16 of 17 jaar lid van Jawi. Marian nam Mecheline eens mee en sindsdien sporten we regelmatig. Ja wat is regelmatig: 3x per week?! Als het even kan, doen we maandagochtend mee met Spinning (Marian) en het Get Fit Circuit met aansluitend de Core training (Mecheline).

Noodkreet: Wie helpt me!

Noodkreet: Wie helpt me! VAN ONGEZOND DIK NAAR EEN GEZOND GEWICHT Ik, Maaike, was mijn hele leven al te zwaar, maar juni 2013 is bij mij de knop om gegaan. Tijdens een wandelvakantie in Oostenrijk, ben ik mezelf tegengekomen en heb het besluit genomen weer eens stevig aan het lijnen te gaan.

Geke van der Beek over sporten bij Jawi

Geke van der Beek over sporten bij Jawi Mij is gevraagd een blog te schrijven. Als fervent en frequent Jawi-bezoeker voldoe ik daar graag aan. Het is al een jaar of twaalf geleden dat ik voor het eerst kennismaakte met Jawi. Samen met een vriendin ging ik het Slenderen uitproberen. Best leuk en al snel ontdekten we ook het genieten van een zonnebankje, maar ook de fitness.