Ruimte te huur

Bij sportschool Jawi Sportcentrum in Alphen aan den Rijn, naast de wijk Kerk en Zanen, zijn er nog enkele ruimtes te huur voor bv. een manicure/pedicure, orthopeed, psycholoog o.i.d.

Voor meer informatie neem contact op met Makelaardij Van Brussel, tel.nr. : 0172 - 424724

Overzicht plattegrond 2D: klik hier

Overzicht plattegrond 3D: klik hier

Hieronder de ervaringen van een paar van onze huurders.

Megan Hendriks van Gehandicapten Fitness:

"Gehandicapten Fitness is een evenementenbureau dat zich inzet voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Wij plannen, en organiseren aangepaste sportevenementen. We willen graag een thuisbasis creëren voor mensen met een beperking. Juist doordat we in een beweegstructuur zitten en een kantoorruimte bij Jawi Sportcentrum huren zitten we dicht bij onze mensen omdat we daar Fitness aanbieden en bezig zijn om nog meer sporten daar aan te kunnen bieden. Erg handig! Zo kunnen we ook gelijk met het Jawi personeel overleggen over onze samenwerking."

Katrien Blaauw van Vodiservice:

"Vodiservice is een diëtisten organisatie. Samen met 6 collega's in de regio geven we advies over voeding, gezondheid, leefstijl en dieet bij ziekten. We hebben het bij Jawi Sportcentrum als huurder goed naar ons zin. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. En het duurt niet lang meer voordat we samenwerken op bepaalde onderdelen op het gebied van gezondheid, bewegen, sport en ziekte. Bij Jawi Sportcentrum krijg je als huurder wat ze beloven!"

Berta Mari van Ibiza Beauty:

"Ibiza Beauty is een beautysalon waar u terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, manicure en voetverzorging. Als starter is het een unieke kans om een ruimte bij Jawi Sportcentrum te huren in Alphen aan den Rijn voor een aantrekkelijke huurprijs. Door het ruime leden aantal van Jawi Sportcentrum is het een fijne bijkomstigheid dat ik daardoor al een aantal sporters heb mogen verwelkomen in mijn beautysalon in de korte tijd die ik nu hier zit!"

Fitnessclub Nederland Jawi Sportcentrum is vanaf 1 oktober Fitnessclub Alphen aan den Rijn